Nærvær & Terapi

Hvad er terapi?

Terapi er et tæt samarbejde mellem dig og mig som terapeut. Det handler først og fremmest om nærvær, tillid, tryghed, ærlighed, respekt og rummelighed.

Det er dit rum, hvor du vil blive set, hørt og mødt uden fordømmelser.

En støtte og hjælp til dig, fordi du har lyst til, at ændre noget i dit liv, hvis livet føles uoverskueligt,  du har brug for at komme videre i livet eller gennem en krise.

Psykoterapi er hjælp til selvhjælp!

Vi arbejder sammen om, at finde ud af, hvad du har brug for, til at komme igennem din situation på den bedste måde. Sammen finder vi nye muligheder og veje, som kan give dig mere positivitet og glæde i livet.

Vi arbejder sammen, på lige præcis den måde, der føles naturlig for dig.

Formålet med terapien er, at du får en bedre forståelse af dig selv. At du bliver opmærksom på dine livsmønstre og dermed lærer at tage ansvar for dit liv og dine valg i livet. At du udvikler dig og får det lige præcis, som du ønsker det.

Terapi er en indre proces, en rejse, som gør at du:

♥  Vil blive bevidst om dig selv og dine behov

♥ Vil lære at tage ansvar for dit liv og acceptere den du er

♥ Vil blive bedre til at mærke dig selv og sætte grænser

♥  Kan leve i nuet og nyde glæden i livets enkeltheder

♥  Vil finde dine unikke kvaliteter/værdier

♥  Bliver bedre til at takle livets svære situationer

♥  Lærer at integrere dine ressourcer og styrken i dit liv

♥  Lærer at stå ved dig selv

♥  Vil kunne træffe nye valg

♥  Får mere energi og mening med dit liv

♥  Finder kærligheden i dig selv

Jeg vil skabe et trygt rum sammen med dig, hvor du kan udforske dig selv i dit eget tempo. Jeg vil hjælpe dig igennem processen og støtte dig i de svære situationer.

Nærværsforløb

Hvad er nærvær og hvad kan det gøre for os?

Når vi bruger nærværet i hverdagen, øger vi opmærksomheden i og omkring os. Det vil sige, vi er tilstede i nuet. Vi har øjenkontakt og lytter til dem, vi er sammen med, lægger mærke til om himlen er blå og om fuglene synger, når vi er på vej til bussen. Om den lette forårsbrise dufter af nyudsprungne blomster og den kærligt varmer vores kinder. Om jordbærerne vi lige har købt, smager ekstra sødt og hvor rart det føles indeni at få et kram af en du elsker.

Det er blot nogle få eksempler. Vores hverdag byder på tusindevis, fra det øjeblik du slår øjnene op til du går i seng igen. Ved bevidst at bruge nærværet til de positive oplevelser, mærke dem, lagre dem i din hukommelse, vil du automatisk fylde din krop, dit sind og din sjæl med mere glæde, lethed og kærlighed.

Du kender det sikkert selv. Har højst sandsynligt prøvet ikke at være tilstede i nuet. Tonse derudaf på automatpilot uden at tænke over, eller mærke efter hvordan du egentlig har det. Får du husket at trække vejret helt ned i maven? Eller du har sikkert også oplevet at være sammen med personer, der er fraværende. Lytter ikke efter hvad du siger. Har travlt med andre ting, såsom mobiltelefonen, lige at skrive en mail, eller noget helt tredje. Det er ikke ret behageligt vel? Man føler sig overset, ikke velkommen  eller vigtig for den sags skyld.

Vi har nok alle været der og i et travlt liv, vil det nok ske adskillige gange. Sådan er det! Men når vi er opmærksomme på kontrasterne, er vi også opmærksomme på hvornår vi bedst trives. Og i hvilke konstellationer. Det kan være med til, at vi vil bestræbe os på at bruge det positive nærvær på den mest simple måde og dermed øge glæden i vores liv. Mange af os har tendens til at lægge mærke til det negative, holde fast i det negative i stedet for at holde fokus på det positive.

Der er altid et valg og det er kun dit at træffe.

Men en ting er sikkert, og det er, at ved at bruge mine redskaber til mere positivt nærvær i hverdagen, så forstærker du hermed også din livskvalitet. Der vil altid  være noget at være taknemmelig for. Noget at sætte pris på. Hvis ikke du er enig, har du altid selv muligheden for at skabe det i dit liv.

Et 1:1 nærværsforløb løber over 4 uger og består af:

3 timers nærværsmentoring, meditationstræning og 2 Nærværskropsbehandlinger, der stimulerer og balancerer nervesystemet på en beroligende måde.

Et forløb som bliver tilrettelagt unikt efter dine behov og som vil give dig de bedste redskaber, som du kan bruge igen og igen.

Pris: 2950,-

Priser

Psykoterapi  1 time kr. 700,-

Psykoterapi  1.5 time kr. 950,-

Jeg yder også online terapi (skype)

Terapiforløb

Terapi (Værdi kr. 3500,-) 5 x 1 time kr. 3000,-

Terapi (Værdi kr. 7000,-) 10 x 1 time kr. 5500,-

Terapi (Værdi kr. 4750,-) 5 x 1.5 time   kr. 4000,-

Terapi (Værdi kr. 9500,-) 10 x 1.5 time   kr. 7500,-

Studerende eller ledige på kontanthjælp eller dagpenge, på barsel og folkepensionister ydes 100,- kroner i rabat, ved fremvisning af dokumentation.

Ring 2512 6093 eller mail på mail@maleneripullone.dk for at bestille en tid.

Betaling

Der afregnes kontant efter hver session, eller forudbetaling til min bankkonto:Jyske Bank Konto: 5063 1183618 inden sessionens start. Du kan også betale med mobilpay.

Ved udeblivelse afregnes konsultationen som afholdt.Afbud skal meldes telefonisk på:
 25 12 60 93 minimum 24 timer inden konsultation, ellers afregnes fuld pris.

Tavshedspligt

Som psykoterapeut er jeg underlagt tavshedspligt.

 

 

 

Reklamer