Bøger & Meditations cd

BØGER

 

Måske for evigt Forside

Måske for evigt 

Roman af Malene Ripullone

Mille og Marco har været sammen i sytten år og er nået til en blindgyde i deres forhold. De sidste mange års kriser, hverdagslivet med job, regninger, to små døtre og praktiske gøremål tager al deres tid og de glemmer sig selv og hinanden.

Opgivende og uden håb rejser Marco væk og efterlader Mille tilbage med børnene. Han tager til sin familie i Italien for at reflektere over sit liv og om de har en fremtid sammen.

I mellemtiden står Mille tilbage og må bearbejde de sorger der følger med deres brud.Via tilbageblik til den sommer da de mødte hinanden i Paris, hvor de startede et passioneret og lidenskabeligt kærlighedsforhold, som vendte op og ned på begges liv, genfinder hun sig selv og hendes drømme. Men er Marco en del af dem?

Ved hjælp fra hendes to barndomsveninder og hendes mor må hun bryde sine grænser og søge efter den drøm hun så inderligt ønsker.

Måske for evigt er en intens, sjov, forførende og romantisk kærlighedshistorie om store følelser, livets kriser, om at tabe og genfinde sig selv.En kærligheds historie, som de fleste kan nikke genkendende til, der går lige i hjertet.

 ♥ ♥ ♥

CD  

Ro og Balance

Guidede meditationer af Malene Ripullone

 

cd-ro-og-balance

Ro og Balance er en cd, som giver ro, jordforbindelse og balance. Modvirker stress og søvnproblemer.

Den indeholder 4 forskellige øvelser. Brug dem efter behov separat eller sammenlagt.

 

 En grounding øvelse, som giver energi, kropsbevidsthed og hjælper dig med at sætte grænser.

 En kort afspændende øvelse til at lade kroppen få ro og slappe af, men også samle ny energi.

 En lang guidet afspænding til fordybelse og indre ro. Også god, at falde i søvn på og få en god nats søvn.

 En guidet meditation til en indre rejse, hvor du finder det sted, som er dit helt specielle sted, hvor du henter styrke og nye positive krafter.

 

Meditation 1 – Grounding

Styrk dit selvværd og kropsbevidsthed.Få energi, jordforbindelse og balance i din krop og kropsholdning.

Lær at sætte sunde grænser og passe på dig selv. God måde at starte dagen på, men kan selvfølgelig også bruges på andre tidspunkter. 

Varighed: 15.02 Min. 

Meditation 2 – Kort afspænding

Musikken og Malenes blide stemme guider dig ned i et roligt tempo og hjælper dig mentalt og fysisk til at få en indre ro og velvære. Øvelsen styrker din indre balance og giver dig overskud til at bevare nærværet i den travle hverdag.

God til at bruge på alle tider i døgnet, for at finde ro og velvære. Også for at tilføre energi, til kroppen og mentalt. 

Varighed: 14.46 min.

 

Meditation 3 – Lang afspænding

Med den blide og rolige musik bliver du stille og langsomt guidet ned i en dyb afspænding af Malenes beroligende stemme.Dit sind og hele kroppen bliver guidet ned i en stress fri zone.

I denne guidet meditation er der tid og ro til, at falde helt ned i et fuldstændig afslappet stadie.God som forberedelse til visualiseringsøvelsen nr. 4.
Også god at falde i søvn til og til at få en bedre søvn hele natten. 

Varighed: 25.59 Min. 

Meditation 4 – Visualisering

Denne visualisering hjælper dig med at finde et trygt sted, som er dit unikke og helt eget sted, hvor du kan hente styrke, kraft og nye positive tanker.

En mental træning, som du kan bruge igen og igen, for at styrke dit nærvær i dig selv og velværen i din krop. 
Varighed: 16.19 Min.
 

Mental og fysisk træning til at styrke dit sind, krop og sjæl.

Pris for 1 stk. Ro & Balance cd  149,- Kr. + fragt.

Stemme: Malene Ripullone – Baggrundsmusik: Kenneth Plon

 

JA TAK – SEND RO OG BALANCE HJEM TIL MIG.

BESTIL HER.

Reklamer