At rumme det som er

20140708-004750-2870847.jpg

Lykken er at blive forkælet og rummet og mødt med et positivt humør af sin glade mand.

Igår aftes var mit humør styrtdykket. Jeg var træt og havde sovet alt, alt for lidt i et par dage. Det kunne mærkes på min energi. Jeg havde en sindsyg hovedpine og kunne simpelthen ikke overskue at tænke. Jeg blev ked af det og trist. Og følte at jeg ikke kunne mærke hvad der skulle til, for at få det bedre.

Min dejlige mand kom hjem, med godt humør, kys og lækkert indkøb. Han fremtryllede den skønneste 3 retters menu. Var sprudlende men mest af alt rummende over for hvordan jeg havde det. (Måske fordi jeg tog børnene i søndags, og kørte til mine forældre, så han kunne få sig en afslapper dag helt for sig selv, som han trængte til.
Eller måske bare fordi.)
Sagen er, at når vi er gode ved hinanden og rummer det som er,
Især når man som i min situation, ikke selv kan, så hjælper vi hinanden med at komme tættere på vores hjerter og lade kærligheden flyde.
Det kunne også have endt galt. Hvis jeg ikke var blevet rummet- så ville jeg være blevet mere ked af det og sikkert nok også vred. Det kunne have endt i et skænderi og sure miner.
Men det gjorde det ikke – i stedet havde vi en fantastisk aften og gæt hvad! Min hovedpine forsvandt, mit humør blev opløftet og jeg kunne igen mærke mig selv.
Så husk at være gode ved hinanden, rumme det som er (også selvom det ikke lige var det som du forventede) og det hele kommer tilbage til dig igen ❤️

Reklamer

2 thoughts on “At rumme det som er

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s