Sådan bryder du det negative hamsterhjul og træder ind i det positive spinning wheel.

 

Billede

I dag er en af de dage, hvor jeg skal passe rigtig godt på mig selv. Kender du de dage?

Jeg er yderst følsom og sensitiv. Der skal ikke meget til, for at vælte hele min verden. Om det hænger sammen med, at jeg ikke fik den der søvn igår eller om det er fordi, jeg er midt i en rivende og dyb udvikling, skal jeg ikke kunne sige noget om. Men det hænger nok også sammen.

Hvad gør du, når du har sådan en dag? 

Jeg ved med mig selv, at så skal jeg være ekstra blid og omsorgsfuld mod mig selv. Altså give masser af kærlighed og rummelighed til mig selv. For det virker! Jeg anbefaler det altid til mine klienter og workshop deltagere. For det virker fantastisk! Også for mine klienter, mine venner og familie. 

Når vi mærker efter hvad vi har brug for og melder det ud til vores nærmeste – så tager vi også ansvar for vores eget bedste. Det vil sige, at vi rent faktisk bliver en bedre udgave af os selv. For når vi får kærlighed, omsorg, forståelse og nærvær – så slapper vi mere af i følelsen. Og når vi slapper af i den følelse, som vi går rundt med, så kæmper vi ikke imod. Og når vi ikke kæmper imod, så er vi mere i balance med os selv. Og når vi er mere i balance med os selv, så kan vi bedre være nærværende i os selv – i det vi laver og med andre. Og når vi er nærværende, så åbner vi vores hjerte og tager åbent imod de gode ting. Det positive. Kærligheden. Glæden. Og når vi tager imod alt det – så har vi det bedre. Meget bedre – også selvom vi stadig mærker tristhed, sårbarhed, sorg eller krisen. Så kommer vi nemmere igennem den tid eller situation. Vi kommer nemmere igennem det, fordi vi giver os selv det bedste vi kan. Vi tager ansvar!

Og jo mere ansvar du tager – jo friere vil du føle dig. Jo mere vil du komme ud af offer rollen og jo mere Kvinde/Herre bliver du i dit eget hus og liv. Og der vil du kunne  mærke og se de små glæder i hverdagen. Som dit barns bløde kind, forårs brisen i dit hår, en skøn kop kaffe, blomsterne som springer ud osv. osv. Og når du er dér- så lukker du taknemmeligheden ind. Alt det gode, som fylder dig på glædes kontoen. Og automatisk vil du være blidere, sødere, gladere, stærkere, roligere, mere kærlighedsfuld og hvile i dig selv og med andre. Også selvom du rent faktisk havde det skidt til at starte med, eller stadig mærker det sådan. Der er plads til det hele. Det er ikke enten eller. 

Hvis vi alle kunne være i det – så tror jeg verden ville være et bedre sted. Om det så er hippie snak eller hvad – det ved jeg ikke. Men jeg ved, at det er starten på at bryde det negative hamsterhjul og i stedet træde ind i det positive spinning wheel. 

Hvis vi ikke gør det, så gør vi det sværere for os selv. Jeg ved det, for jeg har været der. Før i tiden anede jeg ikke, at der bare skulle så lidt til – for at gøre mit liv til et smukkere sted, at være.

Så sæt ord på hvordan du har det og sig hvad du har behov for. Tag ansvar!  ♥♥♥

 

 

 

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s