Jubiii så er vi i gang igen!

Billede

Der har ikke været meget liv på bloggen her på det sidste (lange stykke tid). Det skyldes blandt andet, at jeg har haft travlt med så meget andet og så ned prioriterer jeg mit skriveri på bloggen. 

Det er egentlig slet ikke min mening, men det er bare sådan det bliver. Rigtig synd og ærgerligt synes jeg. Dels fordi jeg elsker, at skrive og inspirere. Dels fordi jeg ved, at mange af jeg holder meget af mine inputs her på bloggen og så jo også fordi en blog er til at skrive på, ikke til at stå stille. Der skal være flow og liv. 

Så midt her i mørbradbøfferne og min produktion af aftensmad til familien – blev jeg enig med mig selv om, at fra nu af vil  jeg skrive meget oftere. Det bliver en øvelse for mig. Men en god øvelse 🙂 For jeg kan jo lide det. Når jeg tager sådan en beslutning, tvinger det mig nemlig samtidig til at kigge på HVAD jeg rent faktisk bruger min tid på.

For at give mig selv tiden til bloggen, (som jeg kan lide) må jeg finde noget andet, som jeg ikke kan lide at lave, eller noget jeg bruger tid på og som jeg synes er tidsspild. Ja kort sagt bliver jeg nød til at kigge mine dage, timer, minutter i sømmene. Hvilket jo er sundt! Og lur mig om jeg ikke finder et eller andet, jeg kan lave om på. 

Så her til aften en lille hilsen fra mig om, at vi fremover vil ses/høres/læses meget mere ved. Det kan godt være, at nogle af indlæggene bliver små og korte, men pyt med det. Bare der er liv.

Og en lille opfordring til jer om også, at kigge jeres timer/dage igennem – så vi får prioriteret og brugt tiden på det vi VIRKELIG ønsker. Vi bliver så glade af det 😉 

RIgtig god weekend ønskes I af mig ♥

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s