Julekalender 15. December

Image

VIND EN TIMES MEDITATION OG SAMTALE.

3. Søndag i advent……hold da op hvor tiden flyver. December måned er en skøn måned med masser af lyspunkter – hvis vi bare tager os tid til at nyde det og være nærværende.

Det kan sagens lade sig gøre, for selv den som har allermest travlt. Og hvem har ikke lyst til at nyde Julens nærvær med familie og venner. Alle de gode stunder, smage de skønne julegodter, mærke kærligheden, grine og have det sjovt, ja i det hele taget bare, sanse ALLE de vidunderlige ting omkring os.

I dag er adventsgaven 1 times meditation og samtale med mig – hvor jeg giver dig redskaber til at få ro, balance og nærvær. Til at nyde hverdagen med meget mere glæde og positivitet. Enten via skype, telefon eller på min klinik. Så alle i hele landet kan være med. En session som normalt koster 700 kr.

For at vinde skal du sende mig en mail her på mail@maleneripullone.dk  ELLER skrive en kommentar nedenunder her på bloggen eller inde på Facebook. Vinderen bliver fundet på Fredag d.  20. December og bliver annonceret her på bloggen, på Facebook og får direkte besked.

Nyd søndagen og husk nu  at have det sjovt 

 

 

 

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s