Julekalender 10. December

En sang for Marion, er en fantastisk film.

Jeg elsker når film og historier kan røre mig helt ind til hjertet. Det gjorde denne film. Jeg nåede ikke at se filmen, da den var i biografen tidligere på året. Så vi lejede den forleden og så den hjemme i sofaen. Det er jeg glad for, for med alle de tårer  jeg fældede, havde jeg nok efterladt biograf sædet plask vådt.

Jeg anbefaler på det varmeste jer, som heller ikke har set filmen, at få den set. En smuk kærlighedshistorie om et ægtepar, som går igennem en livskrise, men vælger hver deres måde, at takle det på. En film om livet, kærligheden og dét at det ALDRIG er for sent til, at tage affære. Gøre noget andet, end det man plejer – (også selvom det er svært), hvis man ikke er lykkelig. Om to mennesker der elsker hinanden trods forskelligheder, positivt og negativt livssyn.

Snup en varm kop the, måske lidt lækre julegodter, et blødt varmt tæppe, nærvær og lidt”dig tid” og se filmen.  Du vil ikke fortryde det – den er virkelig opløftende.

Så med dagens juleinspiration vil jeg ønske dig Godnat ♥

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s