Julekalender 4. December

 Godnat sov godt!

Image

Får du sovet nok?

Søvn er et must for et godt velvære og en nærværende levestil. Det er svært at fungere, hvis man ikke får nok søvn. Det påvirker vores humør og vi bliver gnavne og triste, ved for lidt søvn. Det er svært, at overskue hverdagens udfordringer og vi mister overblikket. Studier viser endda, at for lidt søvn kan resultere i overvægt.

Jeg kender det fra mig selv. Jeg kan mærke det i både kroppen og sindet på en negativ måde, når jeg ikke får sovet nok. Omvendt kan jeg mærke, hvor godt jeg har det både rent kropsligt men også psykisk, når jeg sover de timer, som jeg har brug for. 

Derfor denne lille “Nærværs reminder”

7-8 timers søvn er ideelt for en voksen. Søvn styrker vores immunforsvar og genopbygger vores væv. Det er her vi heler og det er her vores underbevidsthed lever i billeder i vores drømme. Søvn forebygger stress. Det påvirker dit humør, så du bliver gladere og har mere overskud til, at gøre de ting, som er gode for dig. Som at spise sundt, motionere, grine og være sansende og nærværende. Så alt i alt….SØVN ER BARE über vigtig.

  • Respekter dit søvnbehov og tag det alvorligt.
  • Gå gerne i seng nogenlunde samme tid hver aften.
  • Sørg for at sove i et rum, hvor der er mørkt, køligt og hvor der er ro.

Nå men jeg må vidst hellere smutte i seng….GAAAAB!!! 

Sov godt ♥

 

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s