Julekalender 2. December

Image

Dagens julekalender er inspiration til at finde glæden og taknemmeligheden frem her i denne travle juletid. I mine øjne handler julen jo om kærlighed, nærvær og taknemmelighed.

Alle dage kan være fyldt med både positive og negative oplevelser. Det kan vi ikke helt løbe fra. Men vi kan selv bestemme, hvad vi gerne vil give fokus og hvad der skal styre i vores liv. Det er vi ved gud selv herre (eller kvinde) over.

Dagens inspiration er en opfordring til, at tage dig en nærværs stund for dig selv. Det er ligemeget om det morgen eller aften….bare et tidspunkt hvor du finder tiden og roen. Hvis du ikke har mulighed for at bruge lang tid på det, så er 5 minutter bedre end ingenting. Bare du gør det hver dag.

Find en blok eller en dagbog frem og sæt dig ned og begynd at skrive alle de ting ned, som gør dig glad og taknemmelig. Find minimum 3 ting. 

Det er vigtigt at du ikke stopper dig selv i hvad du har lyst til at skrive. Bare lad tankerne og ordene flyde frit. Det kan være store som små ting. Her er ikke noget, der er rigtigt eller forkert.

Når du bevidst tænker over det, som fylder dig med glæde, kærlighed og taknemmelighed, så træner du din hjerne, som så signalerer videre til din krop, at du er glad og taknemmelig. Det du giver opmærksomhed vokser. Start for eksempel med “jeg er taknemmelig for…….” eller “Jeg bliver så glad når…….” 

At skrive det ned, giver det ekstra styrke, plus at du på en dårlig dag, kan hive det frem, læse det og komme i bedre humør. Læs eventuelt bloggen om hvad du kan gøre, når det hele ramler her.

God skrivefornøjelse ♥

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s