AARRRHHH……sovet for længe…hvad gør vi så?

Billede

Lige som jeg så glad fik skrevet om min morgen meditation i går, tager jeg da nok lige en drastisk omvæltning i dag med at vågne alt for sent op.

Det kan hurtigt blive kaotisk i en familie med 5, hvor alle skal op og gøre sig klar på kort tid.

Min mand skulle hurtigt af sted, for han havde et tidligt møde, så jeg var alene om det hele denne morgen.

Der er nogle her i huset, som godt kan blive lettere irriteret, når de føler sig presset….jeg siger ikke hvem ;-), og det humør, ved vi jo alle, godt kan smitte.

Alt gik faktisk godt, efter omstændighederne. Fordi jeg bevarede roen og overblikket. Okaayy…..jeg stressede i omkring 5 minutter og blev lidt befippet, da jeg havde gang i lidt for mange ting på en gang + min (meget bevidste) servicerende rolle om morgenen.

Som I nok ved, er det enormt vigtigt for mig, at have en rolig og nærværende morgen i et kærligt og varmt miljø. Ikke kun at det er en super start på dagen for mig, men så sandelig også for min mand og vores børn.

Jeg prioriterer også tid til en sund og solid morgenmad og friske og ditto madpakker.

Som alle jer der har børn, ved jo også, at alle børn kan lide forskellig mad.

Så lad mig sige det, som det er – det tager tid at forberede morgenmad og madpakker til 3 drenge.

Hvad gør man så, når man ikke har den tid, som man gerne vil have?

Jeg kunne mærke på mig selv i de 5 minutter, da jeg stressede, at jeg begyndte at brokke mig over alverdens ting. Pæren i lampen over spisebordet var gået – det fik jeg skældt lidt ud over. Så var der også noget i vejen ude i køkkenet og lige pludselig gik jeg til yderlighederne om, at der ALDRIG var noget her i huset der virkede. Kender I det?

Da jeg så ikke kunne finde flere ting, at brokke mig over og jeg tabte skålen med frisk revet æble ud over det hele og også ned i bestik skuffen – begyndte jeg at skælde ud på familien. Jeg laver da også ALT her i familien og jeg fortjener helt klart en mor medalje. Om de ovehovedet satte pris på ALT det jeg gør for dem.

Kan I høre det? Jeg blev et offer. Et offer for min egen ufleksible og lukkede måde, at være på. Et offer for mine egne forventninger til mig selv.

Heldigvis vågnede min bevidsthed op lige dér på det tidspunkt – så jeg kunne nå at stoppe mig selv og vende situationen. (Ellers havde jeg da nok lige kunne nå, at skabe frustration og kaos for hele familien på få minutter)

På 5 minutter, kan der ske meget. Tænker du over det? Sådan hvad du vælger at byde ind med i din familie eller på dit arbejde, når du er presset?

Jeg fik taget nogle dybe vejrtrækninger, fik øjnene op for hvilket cirkus jeg havde gang i og tog ansvar for det.

Det er det aller vigtigste i sådanne situationer, hvis du vil skabe en stressfri og nærværende hverdag. At lære OG turde at tage ansvar for din del af kagen. Have power, til at ændre på det som ikke fungerer. Gøre noget andet!

Vi fik skabt en hyggelig morgen, endda med tid til at spise sammen ved morgenbordet, trods den knappe tid.

Vi kom ud af døren på en næsten rolig måde. Vi grinede og snakkede i bilen på vej til skolen og jeg satte dem af med et smilende hjerte, der vidste at vi alle havde fået den næstbedste start på dagen. (Det havde jo været federe, hvis jeg ikke havde sovet for længeJ)

Derhjemme ligger det hele til gengæld og flyder og vi nåede heller ikke helt, at rydde efter morgenmaden.

Men hvad – vi er glade – og det er min prioritering!

Vil du lære hvordan du bevarer Nærværs øjeblikkene i hverdagens pressede tid? KLUB NÆRVÆR starter op i 2014 hvor jeg giver en HEL værktøjskasse til det netop det samme. Vi ses 1 gang om måneden til workshop og har løbende kontakt online, så det ikke glipper for dig. Læs mere om Klub Nærvær her og meld til HER.

Der er ret gode tilbud, at hente, hvis du bestiller nu!

RIng eller skriv endelig også hvis du har spørgsmål omkring Klub Nærvær eller hvis du har lyst til en samtale med mig. Bliv klogere på dig selv igennem terapi.

Mit Telefon nr er: 25 12 60 93 eller skriv på mail@maleneripullone.dk

Tag dig en fantastisk fredag derude 🙂

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s