Morgen meditation….Såååå godt for dig!

Billede

Min ynglings tid på dagen er helt klart den tidlige morgen. Dèr hvor her er helt stille i huset og alle de andre sover. Det er her, at jeg lader op energimæssigt og humørmæssigt.

Det er godt for mig, at starte dagen på den måde. Jeg tænder stearinlys, laver en kande grøn the og gør så det, som taler højest til mig.

I morges lavede jeg yoga, trænede mit åndedræt og mediterede. Det havde min krop, men også mit sind brug for. Det er faktisk lang tid siden, at jeg har lavet morgen meditation, for jeg har brugt en stor del af mine morgen timer på at skrive, blandt andet på min bog.

Jeg elsker at skrive og de stille timer, før resten af familien står op, livet udenfor bevæger sig og vågner er et perfekt tidspunkt for mig. Det er, som at sidde i en hule, hvor det er helt mørkt udenfor og stearinlysenes skær her inde ved mig, lyser op i en varm og tryg stemning.

Jeg har mediteret på mange andre måder i løbet af dagene, ved for eksempel at gå ture i naturen, bage, lave mad eller andre ting som jeg kunne fordybe mig i. Men der er intet som morgen meditationen.

Jeg har også haft en periode, hvor jeg simpelthen ikke kunne komme op, så i stedet blev liggende i min dejlige seng, under den varme dyne og lumrede eller faldt i søvn igen.

Men som sagt, så den aller bedste måde for mig, at starte dagen på, altså at skabe mig ro til mine tanker og i det hele taget bare give mig selv noget MIG TID.

I morges da jeg mediterede, blev jeg overrasket over hvor lidt tid, der skulle til, for at min krop og tanker faldt helt ned i gear.

Efter kun et øjebliks øvelser med mit åndedræt, var det som om ALT bare stod stille. Indeni mig og i verdenen. Det varede ikke super lang tid. Jeg nød det i de minutter det varede, inden mit sind igen begyndte at rumstere og skabe behov og tanker.

Men det var ok – for den korte tid det hele varede, var nok til, at give mig det, som jeg havde brug for.

Lidt er også godt. Og hvis du ikke synes, at du har lang tid, til at sætte af til meditation eller anden form for ro og DIG TID – så er 2 minutter altså bedre end ingenting. Bare lige for at sige det!

Det handler jo om prioritering af tid i vores hverdag. I alt fald for mig! Og jeg ved bare, at den morgen tid – også selvom den nogle gange er kort og somme tider svær (Fordi jeg ikke kan komme ud af sengen) er 1000 gange det værd.

Og morgen meditation….også selvom det kun er 5 minutter, giver sådan en fantastisk ro indeni. Du skulle tage og prøve det!

Hav en skøn dag derude.

Lad mig høre – hvornår er din ynglings tid på dagen? Hvornår er det DIG TID?

 

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s