Bristede forventninger! Hvad gør vi med dem?

Billede

Tit og ofte har vi svært ved at give slip på fast groede overbevisninger, kontrol og forventninger. Jeg ser det lidt som en tryghed og sikkerhed, som vi prøver at give os selv, men som tit ender ud i negative konflikter. Med andre men så sandelig også med os selv. Vi vil rigtig gerne vide hvad der skal ske på forhånd, så vi på en eller anden måde kan forberede os mentalt og fysisk. Hvis vi gransker lidt mere i det, handler det vel dybest set om, at vi ikke vil tages med bukserne nede – for tænk hvad der kan ske- når vi gør det. Så viser vi jo det hele….fejlene, sårbarheden og alt det som vi godt kan lide, at kamuflere med vores kontrol. Eller at stå et sted – hvor vi ikke aner hvad vi så skal gøre.

Egentlig satte jeg mig ned, for at skrive et indlæg om bristede forventninger. Hvad gør vi med dem? Men når jeg endelig sætter mig ned og begynder, at skrive, så flyver tankerne samtidig med at jeg taster ordene. Så tilgiv mine tanker undervejs i ord myldreriet.

Som med alt andet, har vi ALTID et valg og en beslutning at tage. Her i efterårsferien havde jeg en del bristede forventninger. Jeg havde forestillet mig, planlagt oppe i mit hoved, glædet mig til, at skulle være sammen med min familie. Lave ting sammen og have sjove oplevelser sammen. Det havde vi også, men BARE ikke, som jeg lige havde forestillet mig. Sagen er, at jeg jo nok må indrømme, at jeg har holdt fast i fortiden. For tiden flytter sig jo hele tiden. Livet er en konstant proces og vi udvikler os sammen med den.  Det gør både jeg og min familie også. Mine børn bliver større – sjovt nok- og deres interesser  udvikler sig sammen med dem.

Da jeg opdagede, at ALT det, som jeg kom med af idéer og forslag til vores tid sammen, overhovedet ikke faldt i god jord hos de andre, blev jeg vildt frustreret. Nu havde jeg jo lige planlagt og forberedt mig på, at vi skulle have det sjovt. ( Der var bare lige dét, at jeg havde glemt, at spørge dem undervejs). 

Når sadan noget sker for mig, bliver jeg lammet, lige til at starte med. Jeg aner ikke hvad jeg skal stille op og går lidt i stå. Jeg bliver ked af det og nogle gange ryger jeg direkte over i offer rollen og synes det er MEGET synd for mig selv. “Min familie har slet ikke lyst til, at være sammen med mig” tænker jeg og spiser lidt chokolade, for at trøste mig selv. 

Heldigvis går det over igen, fordi jeg kommer i tanke om, at jeg jo kan sluge lidt af min egen medicin. Det vil sige, at jeg går ind i nærværet og finder min værktøjskasse frem, som altid løfter mit humør og åbner mit sind. (Hvis du vil vide hvad der er i den, kan du gå på opdagelse i de andre indlæg her på siden, følge mig på Facebook eller tilmelde dig mit Nyhedsbrev herDu kan selvfølgelig også Booke en tid eller melde dig til mine Workshops.)

Se det kunne have endt galt, hvis jeg blev i modstanden på forandringen og udviklingen. Hvis jeg havde holdt fast i min overbevisning og forventninger.Så kunne hele efterårsferien være blevet spildt og jeg ville sidde idag drænet og mismodig. Det er næsten ikke til at bære, det ved jeg, for jeg har prøvet det mange gange før i tiden. Jeg ser det også tit, når mine klienter og deltagere på mine workshops starter op hos mig. Ofte fastlåste og uden redskaber til at bryde ud af det. Tit bliver vi ensomme dér midt i det hele. Det kan vi heldigvis råde bod på. Og det er jo dét, der er så vidunderligt ved mit arbejde 🙂

Nogle gange klæber vi os fast, mere end godt er og det skaber uro og modstand. Et kærligt skub på vejen og hjælp til at hjælpe sig selv er uundværligt. Men HUSK at det er dig selv, som skal tage skridtet til forandring og række ud efter hjælp 

NY WORKSHOP, Klub Nærvær STARTER OP TIL MARTS 2014. 

MELD DIG TIL VED AT KLIKKE HER.

Læs mere om KLUB NÆRVÆR, ved at klikke her.

Læs her hvad andre deltagere har fået ud af det.

Jeg glæder mig til at se dig og som altid er jeg lige her, hvis du har brug for en kærlig støtte undervejs.

Telefon: 25 12 60 93

Mail@maleneripullone.dk

www.maleneripullone.dk

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s