Giv dig selv eller en anden 90 minutter i den Syvende himmel. Exceptionelt tilbud! HALV PRIS på den afslappende massage.

Billede

Efteråret er kommet og vi går en koldere og mørkere tid imøde.

Det er ekstra vigtigt, at give sig selv forkælelse i denne tid for, at lade energi depoterne op og fylde sit hjerte med selvkærlighed.

Jeg har selv lige fået en skøn og afstressende behandling med aromatiske olier. Det er lang tid siden – desværre – at jeg selv har taget imod en behandling. Så det var tiltrængt og jeg havde næsten helt glemt, hvor fantastisk det føles og hvor godt det gør. Energien breder sig varmt og behageligt i kroppen og kan mærkes lang tid efter.

Økonomien kan somme tider være i vejen for at give krop, sind & sjæl en tur i i paradis. Jeg synes det er synd, hvis du skal misse muligheden for en fantastisk behandling, hvor du netop slapper helt af og kommer ned i et fuldstændigt afstressende stadie….lige dér hvor du henter energi og velvære. Dér hvor stressens spor heles.

BLID OG AFSTRESSENDE MASSAGE  50 % TILBUD. Billede

Derfor sætter jeg min signatur behandling “Den syvende himmel” ned til til halv pris, MEN KUN ved bestilling idag Mandag d. 30. September 2013 og imorgen tirsdag d. 1. Oktober 2013. (90 Min. Massage – Normal pris 950,- Kr. NU kun 475,-Kr) Så billigt, at det ikke kan betale sig, at lade være!

BESTIL en tur i den syvende himmel HER

DEN SYVENDE HIMMEL er 90 minutters intens forkælelse fra top til tå. Din krop, dit sind og din sjæl bliver forkælet. En opmærksomhed på helheden, blid og beroligende stimulering af nervebanerne, samt afslappende aromatiske olier, giver dig vitterlig en tur i himlen. Du kan læse meget mere om Den syvende himmel her.

DU HAR OGSÅ MULIGHED, FOR AT GIVE BEHANDLINGEN TIL EN ANDEN ved, at bestille et gavekort.

JA TAK JEG VIL GERNE BESTILLE ET GAVEKORT HER.

Hvis du vil læse om hvordan andre har oplevet Den syvende himmel, kan du klikke her.

Ring 25 12 60 93 eller mail@maleneripullone.dk hvis du har spørgsmål eller bare vil i kontakt 🙂

Hav en rigtig dejlig mandag.

Varme tanker

Malene

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s