Så er det igang igen…….

Billede

Hverdagen er godt nok startet op igen for mit vedkommende.

Pyha! Det er ret svært, at komme igang igen, efter godt og vel 1 og en halv måned med sommerferie stemning. Og sikke en sommer vi har haft. Absolut fantastisk!

Jeg har fyldt mig selv og mit indre lager op, med solskin, afslapning, nydelse, kærlighed, grin og latter.

For mig er sommerferien dér hvor jeg lader allermest op til resten året, sammen med min familie. Jeg kobler fuldstændig fra. Det er alfa omega, at jeg har en lang ferie, fyldt med afslapning og solskin, for at jeg får depoterne godt fyldt op. For når vinteren nærmer sig, de mørke og korte dage ankommer og energi niveauet falder, så har jeg lidt at trække på. Ellers bliver det alt for tungt, at komme igennem vinterhalvåret. Og når mit energi niveau falder, påvirker det min hverdag, mine omgivelser og mit liv på en negativ – kedelig måde.

Sådan lærer vi jo hen ad vejen, hvad der er bedst for os selv, for at vi kan leve i den stil, vi ønsker.

Lige nu er min krop og hjerne langsomt ved at tilpasse sig hverdags livet igen. Det går ikke så hurtigt. Men sådan er det jo. Kunsten er, at lytte til sin krop og sind og gøre det i dets tempo. Også er det jo heldigt, at jeg har en masse redskaber, som jeg kan hive op af værktøjskassen – for at vedligeholde nærværet og den dejlige rolige balance indeni.

Kunne du også tænke dig at holde lidt længere på sommerferiestemningen, lade det blive en del af dit liv, sammen med balance og at finde nærværet i dig selv? Så starter jeg KlubNærvær op i September. Kom og vær med – det bliver godt og beriger dit liv med SÅ meget glæde og taknemmelighed. Læs mere om KlubNærvær her!

Nyd weekenden og husk at tage en slapper ♥

TILMELD DIG KLUB NÆRVÆR HER.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s