Find nærvær i din sommerferie.

Billede

Der bliver vendt op og ned på nogle ting i mit liv for tiden. Det er tid til forandring, lidt justering og fornyelse. Jeg har kigget en del indad og fået gransket + ryddet op i gamle ophobede og ikke længere brugelige mønstre. Jeg har fået knækket nogle indre koder, hvilket virkelig har givet mig en ordentlig øjenåbner.

Det har været lidt trængt og tungt, at komme igennem, men følelsen af en ubeskrivelig, befriende glæde bagefter, er absolut det hele værd.

Jeg bliver sat lidt på prøve for tiden. Jeg er en person, som har brug for, at trække mig, ind imellem, for at få ro. Det er nemlig dét sted, hvor jeg henter energi og overskud. Dér hvor jeg kigger indad og bygger mig selv op. Får jeg ikke gjort det i en lang periode, bliver jeg ganske utålelig, at være sammen med. Både for andre og for mig selv. For så bliver jeg ALT det modsatte af, hvad jeg sætter værdi i, at være.

Udenfor vores hjem er de igang med, at bygge nye grunde til nye huse. Det buldrer og brager så det ryster i væggene herhjemme. Et meget godt spejl på, at der også er ved, at blive bygget nye forandringer op herhjemme hos os.

De starter tidlig morgen og slutter nogle gange sen eftermiddag. Roen er der bare ikke. Normalt elsker jeg, at stå op før min familie og skabe ro til mig selv. Jeg tænder stearinlys, laver en kande the, dyrker yoga, meditation, skriver eller noget helt andet, som jeg nyder. Jeg næres af den tid, jeg har dér alene i stilhed. Jeg får dækket mit behov for alene tid – det giver en rigtig god balance. Det er næsten blevet et “must” for mig. Det gør mig i super godt humør. Giver mig overskud.

Men som du nok kan regne ud, så har jeg svært ved, at finde den samme ro – når huset vitterlig ryster. Med sommerferien over os, er alle vores 3 dejlige drenge hjemme, hvilket også giver en hverdag med børn, legekammerater, gang i den, til tider larm, renden ind og ud, spørgen om dit og dat, somme tider servicering, grin, latter, skænderier….ja alt det en familie kender til. Altsammen skønt og dejligt – her kan jeg bare heller ikke finde den ro, som jeg har behov for.

I haven, hvor der ellers også er fantastisk, at være for at skabe ro og kontakt med naturen er der selvfølgelig også en masse larm fra byggemaskinerne.

Igår kunne jeg mærke en enorm irritation i min krop og i mit hoved. Jeg kunne ikke helt finde ud af, hvad det handlede om og hvorfor den var der. Indtil det gik op for mig, hvor lang tid siden, jeg havde fået den ro, som jeg sådan har brug for. Desuden havde en masse ting heller ikke lige gået, som jeg forventede. Kender du det? Når hovedet forventer noget bestemt og  det bare ikke bliver sådan? Så kan vi godt have svært ved, at give slip på forventningerne, bliver brokkerhoveder i stedet for, at åbne os op for de nye muligheder, der så vil være der.

Jeg tænkte, at jeg måtte bryde den der negative spiral, jeg var ved, at komme ind i og gøre noget andet, end jeg plejer. Hvis jeg ikke kan finde ro herhjemme, så må jeg skabe den i et andet rum. Gå en tur, køre ud til vandet eller noget helt tredie. Jeg endte med, at cykle en tur med min søn og fik justeret den der irriterende uro i sind & krop. Fik en hyggelig dag og aften, med god mad, familiehygge og spil med børnene.

Nu når du skal have sommerferie, så husk dig selv på – hvor vigtigt det er, at du også finder nærvær i dig. Hverdagen bliver jo forandret og pludselig er vi sammen 24/7. Let kommer vi ud af vores vante gang, hvilket jo er super sundt. Vel at mærke hvis vi husker, at åbne os op, for de nye positive muligheder. Det er tit og ofte svært og kræver lidt ekstra, at ændre på sine vaner.

Her er nogle sommerferie fif til hvordan du holder fast i dig selv og får nærvær = glæde.

  1. Tag ansvar for dine behov og handl derefter.
  2. Brug åndedrættet og skab ro og balance i kroppen og sindet. (Træk det store vejr HELT ned i den nederste del af maven, mange gange om dagen)
  3. Mediter mindst 10 min om dagen. ( Kan gøres på mange måder)
  4. Forkæl dig selv – gør noget godt for dig selv. (Spørg dig selv: “Har jeg lyst til det? Vil det gøre mig glad?”)
  5. Skriv dagbog om hvad der gør dig glad og taknemmelig. Hver dag!
  6. Tag dig selv og dine behov alvorligt.

Jeg går på sommerferie idag, så bloggen holder pause de næste 3 uger. Hvis du vil inspireres til nærvær, kan du følge med her på min Facebookside. Der vil jeg pippe lidt engang imellem:-)

Du kan også tilmelde dig mit nyhedsbrev her.

KLUB NÆRVÆR starter til September. TIlbudet om en gratis afstressende massage til 600,- kr. hvis du tilmeldte dig inden 1. Juli – gælder helt exceptionelt også idag, lørdag og søndag d. 7. Juli 2013. Jeg er nemlig i sommerferie humør. Du kan læse mere om Klub Nærvær her. Hvis I kommer to og deler oplevelsen, sparer i yderligere 600,- Kr.  Tilmeld dig her.

GRATIS SOMMERFERIE MEDITATION Da jeg jo er i sommerferie humør deler jeg gratis meditations audioèr ud idag og i weekenden til og med d. 7. Juli 2013. Send mig en mail her og du får tilsendt en audio gratis, med en nærværende meditationsøvelse.

Nu vil jeg gå ud i haven (hvor der er kommet ro) Nyde fuglefløjtene og et glas bobler sammen med min mand og fejre startskudet af vores sommerferie ♥

Rigtig skøn, nærværende, berigende og nydelsesfuld sommer til dig ♥

Malene RIpullone

www.maleneripullone.dk

Reklamer

One thought on “Find nærvær i din sommerferie.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s