Klub Nærvær – Find Nærværet i hverdagen.

Billede

Klub Nærvær

Få redskaber og find nærværet i din hverdag.

Til dig som vil have en nærværende hverdag fyldt med glæde og kærlighed

–       Kunne du tænke dig redskaber, som hjælper dig, med at leve dit liv mere nærværende og positivt?

–       Kunne du tænke dig at lære, hvordan du bliver autentisk og tro mod dig selv?

–       Kunne du tænke dig at lære, at leve langsomt i  en stresset og hurtig verden?

–       Kunne du tænke dig et liv med mere glæde, kærlighed og taknemmelighed?

–       Kunne du tænke dig at finde ro og balance i dig selv?

Nærværet hjælper dig, til at træffe svære valg og til at få mere positivitet ind i dit liv.

Det siger andre deltagere:

“God undervisning. God stemming. Redskaber jeg kan tage med hjem og bruge I hverdagen. Godt program. Malene er en meget tillidsfuld og opmærksom underviser, som tager hensyn til deltagernes behov. Jeg føler mig yderst glad og positive bagefter.”

“Jeg har fået mange værktøjer og vil gå hjem og arbejde videre med dem. Dejligt at få set tingene I et andet perspektiv. Undervisningen har givet mig nogle AHA oplevelser, som jeg vil tage med mig. Dejligt at der ikke var så mange, så der er tid til hver enkelt. Godt med skiftende øvelser. Tak for din tid og spændende undervisning. Mange smil herfra”.

“Malene er god til at gøre det svære nemmere. Jeg er meget glad for de nemme og tilgængelige redskaber som jeg har fået. Det har været dejligt  med ro, viden og jeg går hjem med en lyst og energi, til at forsætte min rejse, til at være mig selv og tage nærværet alvorligt.”

 “En dejlig blanding af forskellige vinkler – bevægelse, samtale, fælles tid og alene tid. Godt at tempoet bliver fastholdt helt i bund – det er meget befordrende for nærværet.”

 ”Det var spændende og en dejlig oplevelse. Endnu et skridt på vejen til, at blive en mere autentisk udgave af mig selv. Jeg fandt ro og ind til mig selv og fik nogle redskaber til at bibeholde i min hverdag fremadrettet.”

 ”Jeg vil varmt anbefale dit forløb. Det har givet mig en god aha oplevelse. Ting falder på plads og giver rum til noget nyt. Workshoppen har givet mig stof til eftertanke og ved, at vi mødes jævnligt, fastholer det mig og giver mig det lille konstante skub i den rigtige gode retning.Jeg føler nu, at jeg har rykket mig langt i forhold til tidligere i mit liv. Jeg er blevet væsentlig mere bevidst i min hverdag, om at lytte til mig selv og bruge min intuition. Små rutiner er blevet implanteret i min hverdag hvor jeg netop resonerer over alt det, jeg er taknemmelig overfor og det positive i hverdagen og mest af alt, øget fokus på nærvær, yoga, vejrtrækningsøvelser og særligt meditationsøvelserne er fantastiske. Tak for en rigtig god workshop.”

 ” Din workshop har været et frikvarter for mig – et sted hvor jeg kunne fordybe mig i mig selv uden at skulle præstere, det har været et pusterum, fra min hverdags udfordringer.”

 ”Workshoppen har givet mig nogle timer, kun til mig selv, hvor jeg er I midtpunkt. Den har hjulpet mig med, at bremse op i hverdagen. Den har givet mig værktøjer, som jeg har taget med mig hjem og som er nemme, at bruge. Det har været rigtig god refleksion for mig”.

Ja tak ! Jeg vil gerne tilmeldes Klub Nærvær. Tryk her!

I Klub Nærvær giver jeg dig værktøjer, som du nemt kan bruge I din travle hverdag og som hjælper dig, med at leve dit liv mere nærværende og positivt.

Malene Ripullone:

Jeg kender selv til hverdags livet med pligter, madpakker og en kalender som hurtigt bliver fyldt op.  Da jeg for mange år siden, gik igennem en lang sygdomsperiode med stress, lærte jeg, at bruge redskaber til at finde Nærværet I min hvedag. Gudskelov for det – det ændrede mit liv fra at være trist, udbrændt og ingen fornemmelse have for mig selv, til et liv med glæde, leg, kærlighed, overskud,ro og en dyb bevidsthed omkring mig selv.

Jeg vil så gerne give den viden og mine erfaringer videre til dig, så du også kan få det sådan.

Jeg bruger teknikkerne dagligt med mine klienter og workshop deltagere og ser hvor meget og hurtigt det udvikler.”

Sådan foregår det:

Vi mødes kl. 18 – 20.30 – 10 gange om året.

Datoèrne er:

30/9, 14/10, 11/11, 9/12, 6/1, 3/2, 3/3, 31/3, 28/4, 26/5.

Sted: Roskildevej 46, 2000 Frederiksberg

Der vil hver gang være kaffe, the, vand og snacks.

Hver gang vil vi lave forskellige fordybende øvelser, som vækker din bevidsthed, omkring nærværet i din hverdag.

Det handler om, at få mere nydelse ind I dit liv og lære, at give dig selv den næring, der skal til, for at udvikle en hverdag med mere glæde, taknemmelighed, ro, balance og kærlighed

 

Med Klub Nærvær får du:

 • 25 timers live workshop og undervisning fordelt over 10 gange.
 • Medlemskab af online forummet, som du kan bruge lige så tit du vil.
 • En Nærværs og selvudviklings ekspert til rådighed for dig og dine udfordringer.
 • Andre Nærværs søgende, som du kan dele dine oplevelser med – gode – samt mindre gode.
 • Et nærende, vækstende frirum, hvor der er plads til hele DIG.
 • Lydfiler til guidede meditationsøvelser.
 • 1 arbejdsbog og blyant.
 • Kaffe, the, vand og snacks.

 

Hver gang vi mødes, vil vi:

 • Lave forskellige fordybende øvelser, som vækker din bevidsthed omkring nærværet i din hverdag.
 • Bruge tid på personlige spørgsmål.
 • Have en dialog om hvor du er og hvordan du kan integrere nærværet på den nemmeste måde.
 • Få et oplæg om et nyt nærværende tema.
 • Lære at meditere og blive afspændt.
 • Bruge det sunde åndedræt og lære at lytte til kroppen.

 

OBS: Der er begrænset antal pladser, da jeg værdsætter tid og ro til hver enkelt deltager.

Pris:

1 person 3975,-

2 Personer 7375,-  ( spar 600,-)

 

Ved tilmelding inden 1. Juli 2013, får du yderligere:

 • En gratis afspændende behandling “En afstressende stund” til værdi af 600,-    Læs mere om den her
 • 2 Gratis lydfiler til guidet meditation. Se mere her

 

Beløbet kan betales over 2 gange.

 

Ja tak ! Jeg vil gerne tilmeldes Klub Nærvær. Tryk her!

 

Du går glad og afslappet derfra, med overskud til at klare hverdagens strabadser – det lover jeg dig

– Du får et større indblik i hvad tanker er for noget og hvilke muligheder du har, for at lære, at styre dem, så du ikke bliver styret af dem.

– Du vil få et indblik i hvordan nærvær kan blive en fast del af dit daglige liv, uden det behøver at kræve en masse.

-Du har hele tiden nærværende øvelser og sparring tæt på dig igennem 10 måender.

-Du har mulighed for daglig kontakt via lukket online forum med lige sindet.

-Du har en ekspert I nærvær og selvudvikling lige ved hånden, når du skal bruge det.

Hvis du er i tvivl om noget eller har nogle spørgsmål,

så ring til mig på 25 12 60 93. Så hjælper jeg dig hjertens gerne.

Jeg glæder mig til at møde dig.

Nærværende og kærlige hillsner

Malene  ♥

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s