Et rigt liv!

BilledeDet sidste stykke tid, har virkelig bestået i, at give mig selv nogle nærværende og nærende oplevelser.

Jeg har været sammen  med min familie, brugt masser af tid med min mand og børn, været ude i naturen, som jeg elsker og  suget til mig af solskin, fuglenes sang og de smukke farver, der er overalt. Jeg har nydt godheden og varmen fra vores kæledyr og visdommen fra naturen. Læst spændende og givende bøger.

Åbnet for alle mine sanser og bare fyldt på. Jeg har fået skrevet en masse i min kommende bog, sat pris på alt det, som gør mig glad og taknemmelig. Dyrket lige dét som jeg har haft lyst til. Jeg har givet mig selv ro og nydt lækker og nærende mad. Jeg har har dovnet den og nydt stilheden og børnenes leg. Jeg har fået den skønneste ansigtsbehandling og puslet i haven med jord under neglene og plantet nye blomster og spirende træer.

Jeg har sagår fået ryddet op, gjort rent og smidt ud. Hygget mig, grinet og haft dybe samtaler sammen med mine dejlige, nærværende venner. Jeg har været fjollet, leget og fået sjove, skøre indfald. Gjort tingene i mit tempo og ladet min sjæl følge med.

Jeg har lavet absolut ingenting med god samvittighed, været doven og magelig – når det var det, som jeg havde brug for. Set film og været på inspirerende, selvudviklende og givende kurser. Jeg har taget livet som det kom. En dag ad gangen. Levet i nuet.

Og ved du hvad? Det er bare det bedste, som du kan gøre. Det kommer SÅ meget tilbage igen til dig selv.

Sådan bevidst, at nære dig selv. Fordi du fortjener det. Fordi du tager dig selv alvorligt. Fordi du ved, at for hver gang, du gør noget fedt for dig selv  så kommer du en smule dybere ind i din hjerte,- og nærværszone – som tjener dig sublimt. Det giver dig en autencitet og en energi på så højt niveau, at du føler, at du bare kan ordne hele verdenen. “Udfordringer bare kom an”! En energi af glæde, kærlighed, rummelighed, overskud og lykke – som du virkelig kan mærke og nyde godt af i lang tid. Lige så vel, kan de mennesker, som du omgås med, også kan mærke det. Det smitter og er inspirerende – sådan at være tro mod sig selv.

Det hele kommer tilbage til dig. Jeg lover dig, at det betaler sig. Din glæde, din latter, din positive og taknemmelige tankegang, din kreativitet, din legelyst, din rummelighed og ikke mindst din kærlighedszone – som du åbner op for, beriger dit liv på alle mulige måder. Både for dig selv, (i dig selv) og for dem du elsker. Ja i det hele taget, alle dem som er i nærheden af dig.

Kærlighed er jo dybest set dét, vi alle higer efter og ønsker i livet. Et essistentielt behov for at eksistere. Hvis der ingen kærlighed er i vores liv – hvad er der så at leve for?

Så med tankerne på hvor meget kærlighed du egentlig giver dig selv – vil jeg ønske dig en nærværende og kærlighedsfuld weekend ♥

Hvis du ønsker min hjælp til et mere berigende liv – så læs her om Klub Nærvær.

Lige nu har jeg en konkurrence kørende – hvor du kan vinde mine meditationsøvelser, hvis du tilmelder dig mit nyhedsbrev. Tilmeld dig her og få samtidig 3 gratis redskaber til en hverdag med mere nærvær.

Du er selvfølgelig, som altid, velkommen til at kontakte mig på mail@maleneripullone.dk eller på telefonen 25 12 60 93

Giv dig selv det bedste ♥

Kærlige og nærværende tanker

Malene Ripullone

www.maleneripullone.dk

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s