Drømmenes univers!

Billede

Jeg så den sødeste franske film forleden “Láge de raison” (på dansk “Forglem mig ej”) med fortryllende og glad musik af Lisa Mitchell.

Den handlede om Drømmenes univers!

Bliver vi det , som vi drømte om som børn?

Lever vi  i nuet?

Holder vi fast i at, have magi, eventyr, fantasi, leg og sjov i vores hverdag ? Eller er vi blevet så voksne og praktiske, at al den kreativitet vi indeholdte som børn, forlængst er forsvundet i mængden af  tanker og ordene “Jeg skal lige, jeg skal lige jeg skal lige”.

Filmen var for mig, fyldt med den umiddelbare, barnlige glæde, som jeg husker helt fra barnsben af. Den mindede mig om, at min hverdag skal fyldes af meget mere af den slags. Skøre og fjollede ting, som får os til, at få ondt i maven af grin over. Jeg falder tit ind i den kedelige og voksne rolle, den som er sååå fornuftig. For mig ligger det ikke lige til højrebenet, at hoppe ud i leg og finurlige sager, som det allerførste. Alt for ofte er det noget som skal planlægges først eller ligges ind i kalenderen. Det er et dybt ønske jeg har, at min hverdag skal emme MEGET mere af barnlig leg. Det er helt klart noget jeg skal huske mig selv på hver dag.

Jeg blev helt glad, da jeg havde set filmen. Så forstil dig, hvad det kan give af glæde, når vi rent faktisk får puttet lidt sjov og eventyr ind i vores hverdag.

Hovedpersonen (Sophie Marceau) er en travl, ambitiøs karriere kvinde, der tror, at hun  har alt hvad hun drømmer om. Lige indtil hun bliver mindet om drømmene, hun havde som barn. Hun modtager nogle kreative breve, hun selv skrev, da hun var 7 år, til sig selv som 40 årig.

Husker du dine drømme som barn? Prøv en stund, at mindes dine barnlige glæder og mærk energien i dem.

Filmen slutter af med dette citat af Oscar Wilde.

Man skal have så store drømme, at man ikke mister dem af syne, mens man jager dem. 

Bliv den du er!

Livet skal være eventyrligt, sjovt og kærlighedsfuldt. 

Vil du også have hjælp til at tro, drømme og turde så kan du blive inspireret her.

Hør musikken og se videoen fra filmen her.

Ønsker dig en finurlig og nærværende weekend ♥

Malene

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s