JULEKALENDER 5. DECEMBER

Billede

5. December´s julekalender gave, er en CD med 4 guidede meditationer.

Udenfor sner det og landskabet er helt smukt og hvidt….i altfald her hvor jeg befinder mig:-)

Det ser rigtig julet og idylisk ud! Bare at sidde og kigge ud af vinduet, på sneen der falder, er mediativt, fredfyldt og utrolig nærværende.

På den anden side er der en hverdag, som skal gå op i en højere enhed, med arbejde, familie, aktiviteter, praktiske gøremål – PLUS al juleræset, som mange hopper med på.

Det behøver ikke at være sådan! Giv dig selv en stund, hvor du pusler lidt om dig selv. Bare ½ time, hvis du ikke kan overskue mere. Det er godt givet ud! Du får mere overskud og energi af det. Du kan også tage din børn med på øvelserne, de har lige så meget brug for ro og balance. også får I lavet noget hyggeligt sammen:-) 

Og hvad er så bedre end at sætte/ligge sig ned under et  varmt tæppe med en kop lækker the og lade sig guide ned i en afspændende meditation, hvor du fylder din krop, sind & sjæl med kærlighed, omsorg og ro. Du åbner for dine sanser og giver dig selv mulighed for at nyde det øjeblik, som du er i. DET er luksus for sjælen ♥

Skriv en kommentar herunder så deltager du i lodtrækningen om Cdén NÆRVÆR med 4 guidede meditationer til en værdi af 149,-.

Vinderen får direkte besked og bliver offentliggjort på bloggen her og på facebook siden “Nærvær i hverdagen”

DU kan læse om Cdén og meditationerne her

Ønsker dig en nærværende snefuld dag ♥

 

Reklamer

12 thoughts on “JULEKALENDER 5. DECEMBER

 1. Anja Damgaard Lind siger:

  Hvor kunne det være skønt at vinde denne præmie. Jeg har længe overvejet at komme i gang med meditatio med min datter på 7 år men er ikke kommet i gang. Dette ville være en god mulighed for at sætte det i værk sammen med hende. Så jeg krydser fingre.

 2. Camilla Bregendorf siger:

  Indenfor det sidste år er jeg begyndt at meditere og være mindfull. Nu er jeg ved at have roen i mig til at lære mine børn det. De er 6 og 10 år. Det meste jeg har er på engelsk, så at få nogen meditationer på dansk ville være fedt 🙂

 3. Christel Lykke Hansen siger:

  Sidder og ser på haven og sneen der falder tæt.. og mindes det gode kursus forløb jeg deltog i hos dig. Med den ro og refleksion om livet og min hverdag det gav, så burde det repeteres min. halv årligt. Sender dig en tanke og et smil.. :o)

  • Malene Ripullone siger:

   Kære Christel….Tak for de søde ord.
   Jeg er bare SÅ glad for, at du har haft gavn af det og har kunne formå, at bruge det i dit liv fremover. Hvor dejligt, at du har fået mere ro ind i din hverdag.
   Glæder mig til at se dig engang i det nye år;-) ♥

 4. birgitte heissel siger:

  Bruger mindfulness og Ville da elske at få ny inspiration og dele det med mine børn…ønsker MIG denne cd, kh birgitte

 5. Anette Christensen siger:

  Min kære søn på 10 år er særlig sensitiv og bliver meget let overbelastet af en “almindelig” hverdag i skolen. Mon ikke meditation vil kunne hjælpe ham til mere ro og overskud? Vil i hvert fald meget gerne gøre forsøget….

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s