Få dig en indre Feng shui

                                                   Billede

Det slog mig forleden – ligheden mellem den ydre feng shui og den indre feng shui – hvor vigtigt det er, at få ryddet op indeni os selv, lige så vel som i din bolig.

Rod giver kaos og låser en masse gammel og negativ energi fast. Det påvirker os mentalt og psykisk såvel som fysisk. Vi bliver trætte, irritable, kan have svært ved at finde hoved og hale i rodet og det kan give skavanker som fx. hovedpine, spændinger i kroppen eller tristhed. Hvilket så hjælper energien med, at være fastholdt. Kort sagt en rigtig dum spiral, som vi nok alle har prøvet,at være i.

Hovedregel nr. 1 i Feng shui er, at få ryddet op…og ud. Smid alt det gamle, som du ingen gavn har af mere, UD!     Alt det som du ikke bruger til noget…smid det ud. Værdifulde ting, som er gået i stykker – få dem repareret!          Gør noget lækkert i din bolig – så du tiltrækker positiv energi og lad energien få lov til, at flyde frit. Pynt op med farver og blomster og alt det, som du elsker og som gør dig glad.

Når du oversætter alt dette til din egen, personlige indre bolig – kroppen hvori din sjæl er bosat – så gælder det samme regler her. Gør dig nogle tanker om hvorfor du handler og gør som du gør? Hvad kan der ryddes op i? Hvad er det der gør, at du holder fast i noget, som ikker godt for dig? Hvad kunne du tænke dig, bliver anderledes?

  1. Få smidt gamle, fastlåste følelser, som du stædigt og nok ubevidst holder fast i – ud! Dårlige vaner og uhensigstmæssige mønstre – væk med dem!
  2. Et knust hjerte eller forhold med skår i. Mærk efter om der er værdi i det, få det repareret, så netop værdien stiger og bliver stærkere.
  3. Gør noget lækkert og godt for dig selv. Forkæl dig selv med små gaver, en massage, meditation eller andet skønt som kun DU ved hvad er. Og husk på, at du fortjener det!
  4. Klæd dig farverigt – køb blomster og gør ting for dig selv, som du elsker.
  5. Omgås mennesker som vil dig det godt og som gør dig glad.
  6. Spis god mad, fyld din krop med sunde vitaminer.

Når du får sat gang i den indre feng shui, giver du plads til alt det positive og glæden i dit liv. Energien får lov at flyde frit og du får indre balance i dig selv.

Nu lyder det måske som noget meget simpelt, du bare lige tager fat om på en eftermiddag. Det kan det være for nogle og med nogle af tingene. Men for de fleste af os, vil vi have svært ved,at give slip…især fordi meget af det ligger i det ubevidste.

Hvis du synes det lyder uoverskueligt og svært, så hjælper dig rigtig gerne på vej.

Ring til mig på 25 12 60 93 eller send mig en mail på mail@maleneripullone.dk – så finder vi ud af hvordan din indre feng shui skal håndteres.

God vind på vejen:-)

 

 

 

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s