Smil det smiter!

                                                               Billede

I dag virker det, som om at efteråret rigtig er skudt i gang. Hånden på hjertet, så synes jeg det er virkelig hyggeligt, at sidde indenfor i det varme, med stearinlys tændt og skøn varm kaffe i min kop imens jeg arbejder.

Lige nu sidder jeg med udsigt over haven, ser på regnen der lander på græsset, træerne der danser i vinden og på min søns kanin, som ligger uberørt af det hele og sover. Det får mig til at smile af taknemmelighed.

Apropos at smile. Vidste du, at vi kan smile os gladere?

Smil smitter – faktisk helt ud i 3. led, læste jeg i en undersøgelse . Det stemmer jo også overens med sætningen  “Hvis du smiler til verdenen, så smiler den tilbage”

Har du ikke selv prøvet, at gå i dine egne tanker eller være lidt mut en dag og med mødet af et stærkt og smittende smil, fra en anden person, følte du dig straks en smule gladere?

Forleden da jeg gik en tur og netop var koncentreret i mine egne tanker, cyklede en ældre dame forbi mig, med det mest oprigtige smil på læben og et  glad “Godmorgen” fløj naturligt ud af hendes mund. Jeg blev overrasket, både over at hun kom cyklende (troede at jeg var helt alene) og over hendes utrolig glade væsen, der sådan skinnede igennem. Jeg følte mig straks let og glad. Dér blev jeg netop mindet om, hvor meget vi kan give videre til hinanden. Og at vi har et ansvar hver især, for at gøre verden til et bedre sted at være i.

Så SMIL –

  • det smitter
  • det er gratis
  • det er livsbekræftende
  • det skaber glæde og varme
  • det får humøret til at stige
  • fyld selv videre på listen

Du kan være med til, at gøre en forskel for en anden person, som måske har brug for et smil, lige præcis den dag.

Så bare kom igang med at smile:-)

Et stort weekend smil fra mig 🙂

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s