Dagene går ikke altid, som vi forventer!


Billede

 

Min dag idag gik overhovedet ikke som jeg havde planlagt! Det har du sikkert også prøvet, har du ikke?

Alt det, som jeg havde sat mig for at lave, fik jeg slet ikke lavet. Jeg havde noget arbejde jeg skulle ordne inden weekenden og nogle praktiske ting derhjemme.

Men sådan skulle det ikke være! For det første var jeg træt, da jeg vågnede, på trods af en lang nattesøvn og var ikke så kvik, som når jeg er ovenpå med overskud. For det andet blev jeg forstyrret hele dagen af forskellige årsager. Blandt andet havde jeg håndværkere i huset, for at reparere vores vindue, som var faldet af. Det tog dem dobbelt så lang tid end jeg havde regnet med, så det forstyrrede hele min formiddag. Derefter kom børnene tidligere hjem fra skole end planlagt og vupti så havde jeg heller ikke her roen til at ordne det, som jeg havde skrevet på min “to do liste”

Kender du det? Jeg blev irritabel og muggen og havde en ubehagelig følelse indeni kroppen af rastløshed, stress og en masse mudren rundt i maven. Jeg følte Hele DAGEN var spildt. Og jeg følte mig presset fordi jeg SÅ gerne ville få det gjort.

Det er så nemt, at blive irriteret over at tingene ikke arter sig, som vi gerne vil have det skal være. (Og det er jo vores kontrol gen der taler her.) Men verdenen hænger bare ikke sådan sammen, (heldigvis) at vi kan rende rundt og bestemme og kontrollere alting her i livet.

I en kort stund, fik jeg en lyst til at ændre på det, så min fredag ikke skulle gå hen og blive til en ØV dag. Jeg tog lidt af min egen medicin og skyndte mig, at handle på indskydelsen. Hoppede i løbetøjet, fik min søn til at tage kanelbrødet ud af ovnen, når det var færdigt og fik mig en skøn tur i skoven, hvor jeg fik rystet alt det negative, burde, skulle, gøre, ud af posen. Greb øjeblikket – nuet- og fik det bedste ud af det øjeblik, jeg nu engang var i.

Sådan en tur ud i naturen gør underværker. Fornyer energien og får mig helt ned i kroppen og mærker nærværet her og nu. Samtidig får jeg også det der helikopter blik, så jeg får set på min situation ovenfra.

Pludselig går det jo nok, at jeg ikke lige fik ordnet alt det praktiske derhjemme. Mine arbejdsting kan også vente til mandag…det sker der faktisk ikke noget ved. Min fredag endte med, at blive rigtig hyggelig. Nærvær sammen med børnene, en sjov og glad,dejlig dag. Alt det kunne jeg havde gået glip af, hvis jeg havde valgt, at blive i den irritable, sure rolle.

Vil du også lære hvordan du kan blive nærværende og få mere positiv livskvalitet ind i dit liv, så meld dig til her https://maleneripullone.dk/shop/workshops-4c1.html  Vi starter op d. 25. September.

God weekend til dig! Nyd nuet og  få det bedste ud af dine øjeblikke.♥

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s