Mindful nærvær & taknemmelighed.

Mindful nærvær & taknemmelighed.

Dyrker du nærværet og taknemmeligheden i din hverdag?  

Mange ønsker at være mere nærværende i deres liv, men har rigtig svært ved at finde roen og energien til det.

Jeg kender det fra mig selv. Nu har jeg været igang i tre uger efter min sommerferie og lynhurtigt kommer hverdagens trummerum til at fylde. Madpakker der skal smøres, lektier der skal laves. Huske at tilmelde børnene til det ene og det andet, huske at købe fødesldagsgaver. (Af en eller anden grund holder alle børn fødselsdage fortiden:-))  Køre til sport og hente  igen. Forældremøder, klassearrangementer, kordinering af alt det pratiske der følger med en familie på 5, indkøb, madlavning, rengøring osv osv….Og jeg har helt glemt at nævne, at jeg jo sørme også arbejder indimellem alt dette, hvilket min mand også gør.  Og alt det er jo ganske fint altsammen og sjovt langt hen ad vejen, men nogle gange kammer det over, hvis jeg glemmer, at passe på mig selv og ikke giver mig selv det, som jeg har brug for. Det kan være ro, motion, tid alene, med veninderne eller min mand. Eller få sat grænser og sagt fra eller noget helt helt andet.

Det er jo ikke kun os der har sådan en hverdag, der skal køre rundt og som skal fungerer for alle i familien. De fleste kender til det, om de har børn eller ej, så fylder vi hurtigt vores liv ud med en masse aktiviteter, som vi gerne vil være med i.

Det er en kunst og en øvelse, at være nærværende og forblive taknemmelige i og for vores liv. Det er noget vi konstant skal træne….faktisk dagligt, for at holde os i form. Hele tiden skal vi huske at tage ansvar for os selv og stille spørgsmål til hvordan vi lever vores liv og om vi lever det liv, som vi drømmer om. Samtidig skal vi også huske, at være HELT ærlige over for os selv.

Lever du det liv, som du ønsker?  Skriv meget gerne en kommentar…………..Jeg er spændt på at høre…….. 🙂

Vil du have indre ro og værktøjer til hvordan du får det, så starter der en ny workshop op i September. Læs mere her: https://maleneripullone.dk/shop/workshops-4c1.html                                                           SOMMERTILBUD VED TILMELDING FØR 1. SEPTEMBER. SPAR 500,- KR.

Jeg kan hjælpe dig på vej, med det liv du drømmer om. Du kan kontakte mig her: Mail@maleneripullone.dk eller på 25 12 60 93  

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s