Kontakt

Du er velkommen til at skrive til mig, hvis du vil booke mig til et foredrag, en workshop, event, meditation, undervisning eller sessioner hos mig. Du er selvfølgelig også altid velkommen, til at sende mig en mail hvis du har spørgsmål til mig.

Har du et arrangement du gerne vil have mit bidrag til, er du naturligvis også velkommen til at kontakte mig.

 

Malene Ripullone

Mobil: +45 25 12 60 93

Email: mail@maleneripullone.dk

Website: www.maleneripullone.dk

Facebook: Malene Ripullone

CVR/SE-nr. 3453 51 83

 

Reklamer

3 thoughts on “Kontakt

 1. Marlene siefert siger:

  Hej Malene
  Da jeg læste din erfaring med Timian i forhold til helbredelse af halsbetændelse, fik jeg håb om at det samme kan sek for mig.
  Jeg har været/ er stadig i et frygteligt og langvarigt behandlingsforløb i forhold til en halsbetændelse som ikke kan slåes ned, og derfor har været igang i nu over 3 måneder.
  Lægerne bliver ved at ordinere pencillinkur, og jeg har/er derfor på pencillin, og er nu oppe på 80 dage på dette frygtelige middel i min krop.
  Jeg har været undersøgt på medicinsk ambulatorium og har været til speciallæge, og de har podet mig og konstateret streptokokker i halsen. De virker magtesløse og bliver bare ved at ordinere pencillin. Det er dog på tale at jeg nok skal have fjernet mandler ( hvilket jeg ikke er så begejstret for ). For 3 uger siden, sagde jeg stop til alt pencillin og ville selv prøve at helbrede halsbetændelsen via mit eget immunsystem. Jeg indtog sund nærende kost, ingen sukker samt hvist brød, spiste de bedste og dyreste vitaminer og mineraler, opsøgte en hømopat og indtog 6 forskellige natur dråber. Men efter 14 dage havde jeg det desværre ikke bedre, og det var hårdt at indse. Så nu er jeg igen kommet på pencillin, og mit håb om helbredelse er helt i bund.
  Indtil jeg læste din blog……….. Hvor du skrev at du havde helbredt en halsbetændelse som pencillin ikke kunne slå ned 😊😊😊😊😊
  Det er første gang jeg har læst at nogen har gjort det ( og jeg har læst rigtig meget om halsbetændelsen og helbredelse ) og det gjorde mig helt glad og håbefuld😊
  Jeg vil derfor spørge dig hvordan du behandler det timian som skal indtages og vor meget der skal indtages. Jeg har købt et stort bundt friskt timian, og tænker at det kan bruges……. Men hvordan ? Jeg har prøvet at tyggeblidt på nogle af bladene, men det bliver hurtigt en stærk og ubehagelig smag.
  Jeg håber at du kan hjælpe mig lidt på vej😊

  Kærlig hilsen Marlene Siefert

  • Malene Ripullone siger:

   Kære Marlene

   Jeg er ked af at høre, at du er midt i sådan en langvarig (hæslig) periode med halsbetændelse. Jeg husker tydeligt, hvor forfærdeligt det var. Ikke kun gør at det ondt, men det er også mentalt og fysisk udmattende i så lang en periode.
   Jeg forstår godt, at du gerne vil prøve noget andet end penicillin, når det alligevel ikke virker.
   Jeg kan selvfølgelig kun tale ud fra mit eget perspektiv og mine erfaringer, men håber på at de også kan hjælpe dig.

   Når du har været syg i så lang tid – kræver det også lidt tålmodighed fra din side. For kroppen har brug for tid til at komme sig, oven på sådan en ubalance.

   Timian kan bruges på mange måder. Frisk timian virker bedst.
   Drik det som the, hvor du tager en håndfuld timian og lader det trække i en kande kogende vand. Drik det ofte – flere gange om dagen.

   Men når du har været så hårdt ramt, vil jeg anbefale at du tilføjer masser af friskhakket hvidløg (gerne op til 6 fed til 1 1/2-2 L vand) for at booste dit immunforsvar. Udover det indeholder hvidløg også mange antioxydanter og virker bl.a udrensende.
   Kog et pænt bundt timian og hvidløg op i en gryde og lad det stå og trække et stykke tid. Det smager ikke særlig godt, men virkningen er fantastisk. (Smager bedst afkølet) Drik minimum 1 liter om dagen og forsæt indtil halsbetændelsen er væk. Derefter kan du forsætte med timianthe for at forebygge.
   For afveksling kan du tilføje, eller drikke som the alene, Salvie og mynte.

   Du skriver at du har prøvet at holde dig fra hvidt brød og sukker i en periode. Det ville jeg stadig gøre, hvis det var mig. Sukker fodrer nemlig bakterierne.
   Jeg ville forsætte med en sund og nærende kost, kosttilskud med vitaminer og mineraler og holde mig fra gluten, mælkeprodukter og som sagt sukker.
   Udover det – en masse ro og selvkærlighed 🙂
   Jeg tror på og arbejder altid udfra at der er en grund til vores krop reagerer på den måde den gør. Ubalancer kommer af en grund og det er kroppens måde at fortælle os/gøre os opmærksomme på, at vi skal kigge indad og ændre det som ikke fungerer. Derfor er det en god ide at mærke efter psykisk, hvad der ikke er hensigtmæssigt for dig. Fx: Får du sagt til og fra? Sat grænser? Lytter du til dig selv og er tro mod det?

   Jeg håber du kan bruge noget af det, jeg skriver til at gøre dig selv rask.
   Du er altid velkommen til at kontakte mig igen og hvis du har brug for hjælp/støtte eller overblik – kan du altid booke en tid hos mig. Jeg laver også skype sessioner, hvis det lokalitetsmæssigt er en udfordring.

   Jeg ønsker dig alt det bedste og rigtig god bedring.

   PS: Hvis du har overskud, ville jeg blive rigtig glad for at høre fra dig, om hvordan det hele er gået. Held & lykke.

   De kærligste hilsner
   Malene ♥

   • Marlene Siefert siger:

    Hej Malene

    Mange tak for din respons på min besked til dig omkring helbredelse af halsbetændelse.

    Jeg er meget glad for din tilbagemelding, og er allerede i fuld gang med at drikke det sunde opkog af timian og hvidløg. Det er så rart at kunne komme videre med nye gode forsøg på at komme infektionen til livs………. Og med et nyt håb om helbredelse.

    Jeg er helt enig med dig i at det også er vigtigt at se på de psykiske/følelsesmæssige aspekter i forhold til sygdommen. Jeg tror heller ikke at det er helt tilfældigt at det lige er halsområdet jeg er ramt på, da jeg netop altid har haft svært ved at sige fra i forhold til at hjælpe, lytte og støtte andre. Jeg er altid den flinke som forsoner hvis andre har konflikter. Så ingen tvivl om at jeg skal lytte til min krop, og øve mig i at sætte tydeligere grænser…………. Det er bare tit lettere sagt end gjort.

    Jeg skal nok melde tilbage til dig hvordan det er gået mig videre frem, efter jeg har indtaget timiandrikken og har forholdt mig mere grænsesættende og tydeligt overfor mine omgivelser.

    Endnu engang tak

    Kærlig hilsen Marlene Siefert

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s